Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’octubre 20, 2013

Química i cuina: La fermentació!

Imatge
"Uno de los principales descubrimientos que se han producido en mi carrera, durante estos últimos años, ha sido el de la importancia de la física y la química entre los conocimientos que debe poseer un cocinero creativo." Ferran Adrià Participar en la cuina, sobretot en l'elaboració de pizzes, pans i dolços, és quelcom que sempre ha entusiasmat els meus fills. Fins ara, els objectius principals d'aquestes activitats culinàries, pel que fa als menuts de casa, eren entendre la importància que té menjar sa i natural per a la salut i el benestar i, també, entendre la importància d'aprendre a cuinar perquè necessitem menjar per a poder viure, per la qual cosa, considero que és un aprenentatge bàsic i necessari per a assolir autonomia, maduresa i independència en el futur.  Ara, ja són més grans i els seus interessos i preguntes van més enllà per tant, és el moment que cal aprofitar per a ampliar els seus coneixements perquè entenguin conceptes i procediments d