Sortir a 8tv ha estat tota una experiència!


Participar en aquest reportatge de 8tv ha estat tota una experiència per nosaltres, des de que ens ho van demanar fins a veure'n el resultat final. En la vida, tot són situacions d'ensenyament/aprenentatge que, ben portades, es tradueixen en situacions educatives que parteixen de les vivències i experiències hagudes. Aquesta, en concret, ha estat molt emocionant per nosaltres donat que són coses que no et passen cada dia i, per tant, l'Henoch i el Pau, així com també el Daniel i el Saül, han pogut conèixer un poc més i de més a prop el funcionament de la televisió.
L'emocionant, alegre i "nerviosa" espera quan ja sabíem que havien de venir sense saber com seria ni com aniria ni qui vindria, exactament; el matí que l'Elma i el Carles de l'Equip de Reporters de 8tv van estar entrevistant-nos i gravant-nos, que ens va passar volant!; l'emocionant i curiosa espera per veure'n el resultat el dia de l'emissió per televisió i, finalment, el gaudi i l'alegria de veure el programa amb bona companyia ha estat per nosaltres un conjunt d'experiències molt gratificants i positives que ens han tingut contents i emocionats tots aquests dies! ;)
A part de les emocions hagudes, també han pogut veure i comprendre per què venen un/a entrevistador/a i un/a càmera i com treballen en equip per a poder recollir el material que necessiten per a utilitzar-lo, posteriorment amb la resta de l'equip, per a fer el muntatge del reportatge que volen fer. Un treball que hem pogut valorar molt més perquè han pres consciència de que el que veuen per la televisió és, en gran part, el fruit de la feina dels professionals que hi ha al darrera i que, normalment, no surten en la pantalla. També els ha sobtat i han entès que no ha de ser gens fàcil resumir més d'una hora de gravació i entrevista en tres minuts, tot compaginant-ho, a més, amb els altres dos casos també exposats en el reportatge i, més encara, tenint en compte que tot ha anat molt ràpid! Pim, pam i ja va estar tot fet! ;)
Aquí teniu doncs el resultat d'aquest treball, en concret, de l'Equip de Reporters de 8tv, en el que nosaltres hi hem estat convidats a participar! Esperem que gaudiu del reportatge!!!! ;)


Que passeu un bon cap de setmana! ;)

Comentaris

Anònim ha dit…
I am really satisfied with this posting that you have given us. This is really a stupendous work done by you. Thank you and looking for more posts
Unknown ha dit…
Thank you also for those nice words! I'm glad you liked it! ;)
Welcome to our blog!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!