Detalls que són d'agrair!


Primer de tot vull agrair a la Colo de Buceando en mi el seu carinyo, estima i valoració, tan desinteressada i sincera, perquè m'anima i m'omple d'energia positiva per a continuar treballant i creant des de la il·lusió i l'espontaneïtat. Avui, els meus fills que fan possible i protagonitzen aquest bloc, i jo volem agrair-li de tot cor que hagi pensat en nosaltres per a compartir aquest

Petit i bonic detall
Reconeixement de qui et valora
En funció del que penses i fas
M'alegra i emociona
I m'anima a continuar!

Donat que és un  premi amb el que es reconeix el treball realitzat per blocs amb pocs seguidors, em fa il·lusió compartir-lo amb l'Henoch de Mana el Cor i el Pau de Pau per tot el que treballen i les ganes que hi posen a aprendre i fer les coses amb cura i ben fetes. Us estimo molt pipiolos!
També el vull compartir amb la Carole de In the Sonoran Sun per la seva sensibilitat vers la natura i per les espectaculars fotografies que sempre comparteix! Thanks Carole for your sensitivity and the beauty you share with your blog!  
Amb la Dolors de MENJALLETRES per tot el material, didàctic i literari, que comparteix!
I amb la Violeta de English and much more perquè m'agrada el seu bloc i els recursos que hi trobes!

Les regles del premi Liebster Blog són molt senzilles:
1. Enllaçar el bloc que t'ha premiat per a què els teus lectors el puguin visitar, si volen.
2. Compartir el premi amb 5 blocs, amb menys de 200 seguidors, que t'agradin i creguis que mereixen ser reconeguts per la seva feina, tot deixant-los un comentari fent-los saber que han estat guardonats.
3. Esperar que aquests blocs també comparteixin el premi amb 5 blocs més.

Felicitats i gràcies a tots/es!

Comentaris

Violeta ha dit…
Ostres, quina sorpresa més agradable de bon matí!
La veritat és que faig el bloc amb molta il·lusió i m'alegra i m'anima molt veure que a altra gent li agrada i li pot servir.
Moltes gràcies Lídia!
A partir d'ara, una nova seguidora dels teus blocs. Crec que en treuré bones idees!
Un petó des de La Selva del Camp (Tarragona).
Anònim ha dit…
Lídia,amor, muchas felicidades por el premio! Lo mereces y mucho puesto que aportas corazón y frescura en cada una de tus entradas!
Pasaré a conocer también los blogs con los que compartes!
Gran abrazo y feliz día de sol!!
Unknown ha dit…
Gràcies a tu també Violeta per la teva feina compartida i per aquesta il·lusió que t'inspira i anima a fer el bloc! I en dues llengües, a més a més, cosa que el fa més interesting! (Jo també sóc mestra de filològiques/anglès ;))
Dir-te també que ets molt benvinguda als nostres blocs i que també ha estat molt agradable llegir-te per aquí!
Petons sincers des del Vallès!
Unknown ha dit…
Gracias otra vez, Colo, por tu cariño y amistad! Decirte también que ayer tenía un día bastante triste por la presión que me ejercen por educar en casa y la soledad e incomprensión que siento al respecto en mi entorno inmediato altamente intolerante, retrógrada y conservador, pero tu premio y tu última entrada me subieron los ánimos y me llenaron de fuerza, sana y positiva! Muchos besos, guapísima, y que el Sol también os acompañe en el día de hoy!
Inma ha dit…
Lidia, enhorabuena por ese pequeño detalle recibido. Tendrás pocos seguidores... ¡pero sencillos y sensibles, eso es lo más importante!
Ánimo y sigue así con tu trabajo! Un beso.
Unknown ha dit…
Gracias Inma y cuanta razón tienes con lo que dices, además, tu misma eres prueba de ello! Conoces y sigues nuestro blog, casi, casi, desde que nació! Yo también soy partidaria de la calidad, no de la cantidad! ;) Un beso grande!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!