8 de març, Dia de la Dona Treballadora!

El 8 de març de l'any passat, les terres catalanes, fins i tot les platges, van cobrir-se de blanc car va nevar arreu i, la veritat, va ser quelcom bastant inèdit i més tenint en compte que per ací no acostuma a nevar fora muntanya i menys per aquestes dates! En les fotos podeu apreciar la quantitat de neu que va caure! Fixeu-vos en la mimosa com s'esforçava, fa un any, per aguantar el pes de les seves branques, la pobra!
Avui, també 8 de març, el sol llueix imponent dalt del cel oferint-nos llum, calor i color en aquest dia dedicat, internacionalment, al reconeixement i la dignitat de les dones treballadores!

 8 març 2011

8 març 2012

 8 març 2011

8 març 2012

 8 març 2011

8 març 2012

 8 març 2011

 8 març 2012

Esperem que els canvis i els drets pels que tant s'ha lluitat, comencin a ser evidents i reals com els canvis entre les fotografies d'ambdós anys!!!!

Feliç dia de la dona però, sobretot, Feliç cada dia!


Comentaris

lorenzorc ha dit…
Hoy es el día de la mujer trabajadora, pienso desde mi posición de hombre, cuando una mujer no ha sido trabajadora??? Siempre estáis y sois el puntal de la sociedad, sin vosotras no hay vida. Es una reflexión que tengo que decir que es gracias a conocerte a ti, que eres mujer, madre y sobretodo persona.Feliz día de cada día de tú día, mujer!!!
Unknown ha dit…
Gracias Loren por tu comentario y tu agradecimiento! Feliz Cada Día para tí también! :)
Inma ha dit…
Bonita comparación!! Los cambios llegarán, seamos positivas. Un beso.
Unknown ha dit…
Esperemos que así sea pues todavía no son hecho para muchas personas. Esta es la realidad! Y si, hay que ser positivos pero sin dejar de luchar! :) Besitos!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!