dilluns, 26 de desembre de 2011

Croquetes casolanes i cruixents, Mmmm!!!!

Avui per sopar, el Saül ens ha preparat les seves primeres croquetes casolanes i li han quedat boníssimes!!!!
Sempre he defensat que educar és preparar els infants a afrontar la vida amb seny i consciència. Educar, per tant, té, per a mi, un significat molt ampli i important car el futur de les persones depèn de l'educació rebuda i dels aprenentatges i valors adquirits en funció d'aquesta educació.
La transmissió de coneixements acadèmics només és una petita part de l'educació car aquesta engloba molts més aspectes i, sobretot, coneixements bàsics i quotidians, importantísssims per a tenir i conservar una bona higiene i salut mental i física per tal que les capacitats intel·lectuals, emotives i físiques es desenvolupin correctament.
El meu entorn immediat, altament masclista i conservador, ha criticat sempre, destructivament i severa, l'educació que estic transmetent als meus fills i, la veritat, no m'han fet el camí gens fàcil; ara bé, passats els anys, el que compten són els resultats i puc dir amb orgull que tinc 4 fills que s'estimem i s'ajuden molt, que tenen molts valors i molt bons sentiments, que col·laboren en tot, que tenen inquietuds culturals i artístiques i les desenvolupen, que valoren la salut, la higiene, la natura i l'esport,... i que saben cuinar d'allò més bé!!!!
Així doncs, les croquetes i tot el que la meva iaia em va ensenyar a cuinar a mi i el que he après posteriorment viatjant sobretot!, el Daniel i el Saül, ara, ja ho saben fer mentre l'Henoch i el Pau ho van aprenent, com ells quan eren petits, però amb dos mestres més: els seus germans grans!
Avui, aprofitant que ahir vam fer brou, el Saül ens ha preparat les croquetes (que sempre fem quan fem brou doncs ens agraden molt) i que no costen gens de fer.

Ingredients:
* Carn d'olla (sense l'os)
* Salsa beixamel ben espesa (amb més farina que de costum)
* Farina, ou i pa ratllat per arrebossar-les
Elaboració
Triturem la carn ben triturada i la barregem amb la beixamel, tot seguit, deixem reposar la massa unes hores a la nevera. Al preparar-les, cal fer els cilindres amb les mans, enfarinar-los, passar-los per l'ou deixatat i arrebossar-los amb el pa ratllat. Cal que l'oli estigui ben calent abans de posar-les a la paella per fregir-les!


BON PROFIT!

diumenge, 25 de desembre de 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...