dissabte, 10 de desembre de 2011

Lectures d'interès educatiu i social!

Un llibre sempre és un bon regal, fins i tot si te l'auto-regales! No és vera? :) Heus aquí doncs, algunes propostes que m'han arribat des de Graó Ed que, per ser força interessants, les vull compartir amb vosaltres per si alguna d'elles us pogués interessar.

Bona lectura!

dimecres, 7 de desembre de 2011

Un premi compartit!

La Nely, del bloc Imaginar sonrisas, ens ha donat una sorpresa al fer-nos anar al seu bloc on ens esperava aquest premi tan bonic! I tot i que jo no sóc gens d'aquestes coses, he de reconèixer que m'ha fet il·lusió per dos motius principalment, doncs a casa s'han posat molt contents car els ha fet molta gràcia i, sobretot, perquè el fet que la Nely penses en nosaltres per compartir el seu m'ha fet sentir bé i recolzada en aquests difícils i durs moments pels que estem passant els meus fills i jo.
Muchas gracias Nely por tu reconocimiento a nuestro trabajo pues ayuda mucho a subir los ánimos y la moral! 


Comparteixo aquest premi amb alguns (doncs no els puc citar tots) dels blocs que segueixo i m'enriqueixen en la meva tasca materna i educativa diària, gràcies a totes i tots per la vostra feina compartida a través de la xarxa!

Apendre amb família un bloc molt vivencial que m'agrada visitar perquè fa gaudir les entrades amb els vídeos que acostumen a il·lustrar-les
Descobrim el món un bloc amb molt material interessant i educatiu per a l'ensenyament-aprenentatge que la Montse i el Pau comparteixen amb els/les altres lectors/es de la xarxa 
pinta la lluna un bloc que m'agrada per totes les activitats i idees que la Marisol i la Sílvia fan i presenten, sempre amb el seu toc elegant i personal
Homeshool en México: Aprendiendo sin escuela un bloc que m'agrada perquè confirma que la consciència, la pedagogia i l'educació no tenen fronteres malgrat les cultures i les llengües siguin diferents! 
pell a pell un bloc on l'entusiasme de la Marina se t'encomana! A més és bilingüe (català/anglès) i aquesta doble feina també la valoro molt!
Poesia Infantil i Juvenil un bloc que m'agrada pels poemes i les il·lustracions que conté i, sobretot, per l'encertada tria i sel·lecció de la Sàlvia a l'hora de publicar-los!
Orca: Observar, recordar, crecer y aprender un dels primers blocs que vaig començar a seguir en els meus inicis per aquest món virtual i que no he deixat de visitar!
De cangrejos y ermitaños aquest també és un dels primers blocs que vaig començar a seguir, sempre m'ha agradat i la Marta em cau molt bé, virtualment, és clar! Car, personalment, no la conec, llàstima!
Un desert a casa un bloc molt interessant que, senzillament, m'agrada visitar, a més, els quadres del Jan m'encanten! 

Per a mi però, tots els blocs es mereixen el premi pel simple fet d'existir doncs ja sabeu que, malgrat sigui una feina gratificant, requereixen temps i dedicació, a més, tots són enriquidors i necessaris per mantenir viva i activa la xarxa!
Petons sincers per a totes i tots! 

dimarts, 6 de desembre de 2011

La Mimosa púdica!

La planta sensible de la que us parlava en l'entrada de l'11 de novembre la vam portar de Puerto Rico l'any 1989. Bé en vam portar llavors i des d'aleshores no em deixat de gaudir-la a casa. Normalment, a l'hivern mor perquè és una planta tropical que no aguanta les temperatures més baixes de 13 ºC, enguany però, i suposo que per la bonança que ha fet, s'ha mantingut ben eixerida. 
Ara la tenim al menjador i sembla que ho està agraint perquè continua ben bonica malgrat hagi perdut algunes fulles. El fet de tenir-la a dins i protegida del fred, fa que la podem observar millor i amb més atenció, amb la qual cosa hem pogut veure com es "plega tota avergonyida" per la nit quan es posa a "dormir", tot fent honor al seu nom que, ara, que hem investigat ja el sabem: Mimosa púdica!

De nit

 De dia

dilluns, 5 de desembre de 2011

Manualitats nadalenques: Dibuixos de Nadal amb el piro-gravador!

Quan arriba Nadal, ens agrada fer manualitats per decorar la llar. Ens ho passem bé, aprenem, desenvolupem la creativitat, els petits s'il·lusionen i motiven més perquè el viuen amb molta "màgia" i més intensitat i, a més, estalviem perquè no ens cal comprar el que nosaltres podem fer! 
El Saül es va animar l'altre dia a provar el piro-gravador. Va dibuixar un Pare Noël i...

 
 
El Pau, després d'observar-lo llarga estona, el va voler ajudar i va fer, amb molt de compte per no cremar-se, les estrelletes per guarnir-lo!
 
Us agrada com m'han fet? Per ser el primer gravat del Saül no he quedat malament, oi? De totes maneres, a partir d'ara ja sóc el primer piro-gravat d'aquests dos artistes i espero no ser l'últim!!!! 

I aprofitant que han dibuixat un Pare Noël, hem cercat una nadala en anglès donat que Santa Claus ve de les tradicions nadalenques del nord d'Europa!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...