Manualitats nadalenques: Dibuixos de Nadal amb el piro-gravador!

Quan arriba Nadal, ens agrada fer manualitats per decorar la llar. Ens ho passem bé, aprenem, desenvolupem la creativitat, els petits s'il·lusionen i motiven més perquè el viuen amb molta "màgia" i més intensitat i, a més, estalviem perquè no ens cal comprar el que nosaltres podem fer! 
El Saül es va animar l'altre dia a provar el piro-gravador. Va dibuixar un Pare Noël i...

 
 
El Pau, després d'observar-lo llarga estona, el va voler ajudar i va fer, amb molt de compte per no cremar-se, les estrelletes per guarnir-lo!
 
Us agrada com m'han fet? Per ser el primer gravat del Saül no he quedat malament, oi? De totes maneres, a partir d'ara ja sóc el primer piro-gravat d'aquests dos artistes i espero no ser l'últim!!!! 

I aprofitant que han dibuixat un Pare Noël, hem cercat una nadala en anglès donat que Santa Claus ve de les tradicions nadalenques del nord d'Europa!


Comentaris

Inma ha dit…
¡QUé bien le ha quedado! Yo me compré el otro día un pirograbador y todavía no lo he estrenado... ¡necesito tiempo! Muchos besicos.
Unknown ha dit…
Es una "herramienta" muy guapa y, relativamente, fácil de usar! A ver si puedes encontrar un huequecillo y te relajas probando y creando con el pirograbador! Digo relajas porque este tipo de actividades son relajantes! :) Besos mil!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!