Fem una carpeta per desar els dibuixos?


Tal i com us vaig dir en l'entrada dels Llibres artesanals (26/8/11), en aquestes imatges es veu el procés per elaborar una carpeta per a desar làmines de dibuix. Per fer unes portades per a un llibre artesà, hem de seguir el mateix procés.
En el primer slideshow, mostrem com es fan les portades i en el segon com les decorem dibuixant amb el paper de seda i la cola blanca. El Pau va voler fer el Silvestre, un dels fills de la Galeta, i l'Henoch va voler fer un volcà en erupció!!!!



Comentaris

Joel Artigas ha dit…
Ostres, magnífic! És un bon recurs per poder utilitzar. Gràcies de nou.

Salutacions.

"Què "xulus" els dibuixos de'n Pau i l'Henoch"
Unknown ha dit…
Jo a l'escola n'havia fet amb els alumnes, tot reciclant les carpetes d'anelles velles! La veritat és que és un taller molt guapo si es planteja com a tal. Si fas contes és més interdisciplinar però ja és més complicat, tot i que s'obtenen molt bons resultats; ara bé, no és el mateix treballar amb 20-25 nens/es que amb dos!!!!
Dibuixar amb paper de seda és molt vistós pels colors!
Inma ha dit…
QUé bonitas, me han gustado mucho.. Creo que voy a hacer una con Acher, pero sólo pintándola... La carpeta que tengo para los dibujos es muy cutre y se merece algo mejor, jeje!! Muchas gracias por la idea. Besos!
Unknown ha dit…
Seguro que os quedará guapísima, con lo manitas y buena educadora que eres! Pintadas también quedan muy bien, sobretodo con ceras y plastificadas con cola blanca (mejor que plastificador); de todas maneras, la pintéis como la pintéis os quedará bien chula! Es cierto que la técnica del papel de seda es, todavía, complicada para Acher pero si tu te animas a probarla, verás que agradecido es este tipo de papel para dibujar y decorar! Besos sinceros!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!