Cartas de apoyo para la familia González García

Penso que és vergonyós i totalment intolerant aquesta pressió psicològica i "persecució", tan antidemocràtica, que se'ns està exercint, sobretot, aquests darrers anys a les famílies que, conscientment i responsable, optem per educar als nostres fills/es sense fer ús del sistema (escola) que ens ofereix o, millor dit, imposa el govern perquè pensem que hi ha altres alternatives millors per oferir-los l'educació i els valors que volem per a ells i elles. Són els nostres fills/es i com a pares i mares tenim dret a decidir i oferir-los el que considerem millor per a ells i elles!!!!
El logo d'ALE, t'enllaça a l'article publicat per Anicka on hi pots trobar la carta per si vols recolzar la família González Garcia en aquest mal tràngol que els està tocant viure! Demà també pot ser la nostra porta la que rebi la trucada del jutjat! Petons sincers a tots i totes!!!! 

Comentaris

Albert ha dit…
Ara que començo a entrar en aquest món jo també m'apunto a la protesa i ara mateix enviare la carta, pero no se com posar-hi la firma. Com bé dius, demà podrieu ser vosaltres. Molts petons a tots!!
Unknown ha dit…
Ei Albert!!!! Quina alegria quan hem vist els teus comentaris! Estic contenta que recolzis les causes justes! El que dius de la firma, és el mateix per a nosaltres però jo penso que amb el DNI ja n'hi ha prou sinó suposo que haurien demanat que s'enviessin per correu, com ha passat en altres ocasions! Molts petons Albert, ens veiem aviat!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!