Avui dijous, hem tingut visita!

Aquesta tarda el Pau, l’Henoch i el Saül s’estaven banyant a la piscina quan, de sobte, al Pau li ha semblat veure alguna cosa verda que es movia. Ha sortit ràpidament de l’aigua i s’ha quedat molt sorprès en descobrir que era un ocell exòtic. La sorpresa ha estat ràpidament compartida per tots perquè no ens ho esperàvem gens!
Ens ha fet molta il·lusió, com el dia que també vam descobrir un esquirol a dalt d’un pi menjant pinyes. Un esquirol o dos, no ho sabem ben bé, que encara viuen en els pins del nostre pati perquè s’hi trobem a gust.
També tenim un niu d’orenetes al garatge perquè cada any venen en començar la primavera i quan les cries ja han aprés a volar se’n van i ja no tornen fins l’any següent.
Sabem que la vegetació atrau molts animals per això ens agraden tant les plantes i els arbres i en prenem molta cura perquè es facin grans i frondoses.
L’ocellet que ha vingut avui deu ser d’algun veí perquè no s’espantava gens quan ens apropàvem. Potser a sortit a fer un vol i més tard tornarà a la seva casa.
Mentrestant, l’Henoch i el Pau l’han volgut dibuixar per recordar-lo sempre i el Saül li ha fet unes quantes fotografies.








La visita d’aquesta tarda ha estat molt agradable, profitosa i didàctica, sobretot, per l’Henoch i el Pau que ho han viscut com quelcom màgic perquè això no passa cada dia!
Els ha agradat tant l’ocellet que l’han batejat amb el nom de Verdet.































L’entrada ha sortit amb data de divendres perquè ja són les 4 de la matinada, per això ens referim a avui com a dijous. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!