Primavera en flor!


Hem fet fotografies a les flors perquè, aquest any, n’han sortit moltes!!!! Les plantes són molt agraïdes perquè les cuidem i ens regalen flors de moltes formes i de diferents olors, textures i colors,...
Són tan boniques les flors!!!!
i les que no fan flors tenen les fulles molt boniques i curioses amb una gama infinita de tons verdosos, marrons, vermells,...

També n'hi ha d'aquàtiques...
i d'altres que punxen... però totes ens agraden i ens guarneixen molt el pati.
Les plantes són molt necessàries perquè aporten oxigen i bellesa i, moltes d’elles, ens alimenten amb els seus fruits com les tomaqueres, amb les seves arrels com les patates i amb les seves fulles com els enciams.
Tomaqueres
Patates
Enciams
Els arbres fruiters també ens regalen flors i aliment i, juntament amb la resta d’arbres, ens donen la vida perquè produeixen l’oxigen que respirem. Nosaltres estimem molt els arbres i les plantes i, per això, els cuidem molt.
Amb totes les fotografies que hem fet elaborarem un joc didàctic, el de les parelles, i continuarem estudiant les flors i les plantes perquè volem saber més coses sobre elles.
Aquest treball l’hem fet en record de la iaia Cecília que tant s’estimava les plantes i que tan bé ens va saber transmetre aquest amor i cura vers elles. Gràcies, Iaia!
Click to play this Smilebox greeting
Create your own greeting - Powered by Smilebox
Create your own digital greeting card

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!