Els fills de la Galeta han nascut avui!

Avui hem vist néixer sis gatets, els sis fills de la Galeta.

La Galeta és una gata que fa dos anys que viu amb nosaltres. La vam trobar, fa dos estius, llençada en un contenidor d’escombreries amb tres gatets més que ja eren morts. Ella era molt petita, potser tenia 7 o 8 dies, quan la vam recollir. Gairebé no menjava i no sabíem si viuria o no. Vam provar de donar-li llet amb una xeringuilla però no li anava bé, aleshores, vam pensar que sucant pa o galetes a la llet, li aniria millor per xuclar i així va ser. Va començar a menjar, a jugar i a créixer i la vam nomenar Galeta per mor del que hem explicat.

Avui, la Galeta ha tingut sis fills que ens han recordat com era ella quan la vam trobar. Els sis se li assemblen molt perquè tots són negres i blancs com ella.

Veure’ls néixer ha estat molt bonic i tot ha anat molt bé. Cada vegada que sortia un gatet o gateta, el netejava minuciosament i amb molta cura preparant-se alhora per rebre el següent que sortia quan l’anterior ja estava net i mamant.

Quan ja han sortit tots, la Galeta els ha anat mossegant els cordons umbilicals per treure’ls-hi. Ha netejat completament tot l’espai i ha begut llet que li hem apropat. Després ha sortit a estirar les cames i menjar una mica.

Avui ha estat un dia dur i feiner per la Galeta però també s’ha quedat molt tranquil·la i alleugerada perquè ja ha buidat la panxa, tan grossa, que tenia.

L’Henoch i el Pau, principalment, han viscut el part com quelcom molt emocionant i màgic!!!! Estem tots cinc molt contents pels nouvinguts i ens ha agradat molt haver pogut presenciar aquest part tan, tan natural!!!!












Comentaris

lorenzorc ha dit…
Que bonic i màgic i quina alegria que l'Henoch,el Pau, el Daniel i el Saül donin la benvinguda a la vida a aquests gatets/es tan monos/es.
Gràcies per compartir un moment tan meravellós i únic.

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!